Hundelufting

Ønsker du hjelp med å aktivisere din hund på dagtid? Da kan jeg hjelpe deg!

Hvordan fungerer dette i praksis?

Jeg tilbyr aktivisering av hund i områdene Nittedal, Skedsmo, Rælingen, Lørenskog og bydelene øst i Oslo (Stovner, Grorud og Alna). Turene tilbys alle hverdager mellom klokken 09:00 og 15:00. Selve turen er på ca 60 minutter, og gruppene består av maks 3 hunder. Jeg setter sammen faste grupper basert på hvilke hunder som passer best sammen, samt hvilket område de tilhører. For at alle hundene skal kose seg på tur er det viktig at din hund trives i selskap med andre hunder.

Har du en hund som ikke trives i selskap med andre hunder eller har du en valp? Ta kontakt så finner vi en løsning!

Aktivisering og fellesskap

På turen får din hund gode opplevelser ute i naturskjønne omgivelser og bymiljø der både hodet, sansene og kroppen aktiviseres. Jeg har fokus på at hunden opplever fysisk og mental aktivisering på turene. Søksøvelser er alltid populært! Og selvfølgelig er det masse tid til å utforske og bruke nesa.

Oppfølging

En god dialog med deg er viktig! Derfor gir jeg deg en tilbakemelding etter turen. Her vil jeg fortelle om hvilke aktiviteter vi har gjort, hvor vi har gått, og jeg sender med bilder fra turen.

Oppstart

I forkant av første tur gjøres det en avtale slik at vi kan møtes og bli bedre kjent. Av hensyn til de andre hundene må hunden din være vaksinert etter NKK sine anbefalinger. Jeg vil bruke tid på å bli kjent med og knytte en god relasjon med din hund slik at hunden din føler seg trygg.

Pris

En tur koster 216 kroner (ekskl. mva.)

Avtaler du 5 turer eller flere i løpet av måneden tilfaller det 5 % rabatt på alle turer.  Avtaler du 10 turer eller flere tilfaller det 10 % rabatt. Avtaler du 15 turer eller flere tilfaller det 15 % rabatt. Og avtaler du 20 turer eller flere tilfaller det 20 % rabatt.

Turene kan bestilles/avbestilles 24 timer i forkant.