Hundelufting

Ønsker du hjelp med å aktivisere din hund mens du er på jobb? Da kan jeg hjelpe deg!

Hvordan fungerer dette i praksis?

Jeg tilbyr hundelufting i områdene Nittedal, Skedsmo, Rælingen, Lørenskog og bydelene øst i Oslo (Stovner, Grorud og Alna). Turene tilbys alle hverdager mellom klokken 08:00 og 15:00. Selve turen er på minst 60 minutter, og gruppene består av maks 3 hunder. Jeg legger opp til at hundene får faste turkamerater basert på hvem som passer best sammen, samt hvilket område de tilhører. Hundene bruker langline/lengre bånd på tur. For at alle hundene skal kose seg på tur er det viktig at din hund fungerer bra med andre hunder.

Aktivisering og fellesskap

På turen får din hund gode opplevelser ute i naturskjønne omgivelser og bymiljø der både hodet, sansene og kroppen aktiviseres. Jeg har fokus på at hunden opplever fysisk og mental aktivisering på turene, samt har det gøy. Balanse- og koordineringsøvelser, og søksøvelser er alltid populært! Og selvfølgelig er det masse tid til å utforske og snuse; det hunden liker aller best! På turene opplever hundene et fellesskap, de får brukt sitt språk, og de knytter vennskap.

Oppfølging

En god dialog med deg er viktig! Derfor gir jeg deg en tilbakemelding etter turen. Her vil jeg fortelle om hvilke aktiviteter vi har gjort, hvor vi har gått, og jeg sender med bilder fra turen.

Oppstart

I forkant av første tur gjøres det en avtale slik at vi kan møtes og bli bedre kjent. Av hensyn til de andre hundene må hunden din være vaksinert etter NKK sine anbefalinger. Vi går gjennom og signerer en enkel kontrakt før jeg starter opp. Jeg vil bruke tid på å bli kjent med og knytte en god relasjon med din hund slik at hunden din føler seg trygg på turene.

Månedspris

1 dag per uke 980 kr, 2 dager 1890 kr, 3 dager 2800 kr, 4 dager 3650 kr, og 5 dager 4300 kr. En enkelttur koster 260 kr.

Har du en hund som ikke fungerer bra med andre hunder eller har du en valp? Jeg tar gjerne med din hund ut på tur. Ta kontakt så finner vi en løsning!