Privattime

Ønsker du å trene med din hund i fred og ro med egen hundetrener? Da er privattime noe for deg.

Jeg hjelper deg med å forsterke en atferd som for eksempel innkalling, og jeg hjelper deg med at hunden ikke hopper når han hilser på mennesker. Jeg kan hjelpe deg med at din hund ikke bjeffer når det ringer på døren, og jeg kan hjelpe deg med tips til mental aktivisering. Samt mye mer!

Sliter din hund med aggresjon, angst, frykt og/eller stress kan jeg hjelpe dere med å jobbe med hundens følelser gjennom motbetinging og systematisk desensitivisering.

Og er det slik at du ønsker en samtale om din hund kan vi gå en tur sammen for å prate, og jeg kan komme med tips og veiledning.

Treningsmetode

Jeg benytter kun belønningsbasert hundetrening. Det er trening som tar utgangpunkt i kunnskap om hundens atferdsbiologi, forskningsbasert kunnskap om hundens forhold til oss mennesker, og som følger dyrevelferdsloven.

Noe som kjennetegner belønningsbasert trening er at vi hele tiden fokuserer på det vi vil at hunden skal gjøre, ikke alt han ikke skal gjøre. Vi tilrettelegger situasjonen slik at hunden sannsynligvis utfører rett atferd, og deretter belønner vi den atferden.

Pris

Kroner 600 per time hverdager mellom klokken 09:00 og 15:00.

Kroner 750 per time hverdager etter klokken 15:00 og helg.

Utgifter til bom kommer i tillegg.