Privattime

Ønsker du å trene med din hund i fred og ro med egen instruktør? Da er privattime noe for deg.

Som vi alle vet er det mest av hverdager! Jeg hjelper deg med hverdagslydigheten til din hund. Dette er øvelser som innkalling, hopping, gå pent i bånd, passering, kontakt, samt mange andre hverdagsøvelser.

I tillegg til dette kan du også bruke meg hvis:

  • Din hund opplever stress? Jeg hjelper deg å jobbe med stressmestring, samt finne gode stressdempende tiltak for din hund.
  • Du ønsker å jobbe mer med mental aktivisering på tur? Jeg hjelper deg å legge opp turene slik at hunden din opplever mestring og glede gjennom øvelser.
  • Din hund er engstelig og usikker. Jeg hjelper deg med å finne riktige metoder og øvelser slik at din hund bygger selvtillit, samt evne til å mestre ulike situasjoner.

Treningsmetode

Jeg benytter belønningsbasert hundetrening. Det er trening som tar utgangpunkt i kunnskap om hundens atferdsbiologi, forskningsbasert kunnskap om hundens forhold til oss mennesker, og som følger dyrevelferdsloven. Noe som kjennetegner belønningsbasert trening er at man hele tiden fokuserer på det vi vil at hunden skal gjøre, ikke alt hunden ikke skal gjøre.

Pris

Kr. 500 per time (60 minutter).

Jeg gir privattimer i Oslo og omegn.